Als je binnenkort de sleutel krijgt van je nieuwe woning, komt er veel op je af. Het aanleggen van de oprit en de tuin is één van deze dingen. In het nieuwbouwplan Vrijburg in Drachten hebben wij de bewoners veel werk uit handen genomen. Alles van A tot Z geregeld!

Van A tot Z

Bij een nieuwbouw woning begin je letterlijk in een zandbak. De ondergrond moet stevig gemaakt worden, goede waterdoorlatendheid moet geregeld worden én het oog wil ook wat met mooie bestrating. Daarom zijn wij begonnen met het afgraven van de slechte bouwgrond en hierop een stevige fundering aangelegd. Deze grond fundering is in lagen opgebouwd, afgestemd op de toepassing. De aanleg van de oprit heeft stevigheid nodig met menggranulaat en zand. Voor de aanleg van de tuin leveren wij zand, en als ondergrond voor bestrating regelen wij een stevig zandbed.

1 aanspreekpunt: prettig geregeld

Vanaf het allereerste graafwerk tot aan de laatste steen zijn wij gevraagd alles te coördineren. Alles onder 1 dak met 1 aanspraakpunt: snel geregeld, geen dubbele kosten en een duidelijke communicatie. Daar houden wij van! Dit kan alleen met een vast team van vakmensen:
* Kraanwerk: Albert Vriesema
* Levering zand & grond: Roelinga B.V.
* Levering bestrating: Roelinga B.V.

Grondwerk Smallingerland
Menggranulaat Friesland