Tuintegels & terrastegels

Ruime keuze in bestrating

Zoekt u bestrating voor de tuin of terras, dan heeft u de keuze uit verschillende materiaalsoorten en afwerkingen. Bij ons vindt u alles voor uw tuinbestrating op 1 adres. Wij hebben een groot assortiment sierbestrating en daarnaast ook een ruim aanbod betaalbare bestrating. Altijd snel leverbaar door heel Nederland. U bent van harte welkom op ons bestratingsplein om de tegels, klinkers en muurelementen in het echt te bekijken. Wilt u persoonlijk advies, dan maken wij graag speciaal tijd voor u vrij! Bel, mail of app ons voor een afspraak wanneer het u uitkomt. Dit kan ook bij u thuis voor advies op maat of het opmeten van uw tuin. Heeft u een grotere partij bestrating nodig? Neem contact met ons op voor een offerte.

Tegels met facet of tegels zonder facet?

Bijna alle tuintegels hebben een facet, oftewel: een subtiel schuin randje aan de bovenkant. Dit zorgt niet alleen voor een strakke afwerking, het maskeert ook hele kleine legverschillen of verzakkingen in uw bestrating na verloop van tijd. Zelfs de tegels zonder facet worden gemaakt met een klein schuin randje. Dit is een bescherming van de tuintegels en voorkomt beschadiging van de randen. Wist u trouwens dat vellingkant hetzelfde betekent als facet? Het is maar net wat u handig vindt.

Sierbestrating of betaalbare bestrating voor de tuin?

Kiest u voor terrastegels of tuintegels van beton, dan heeft u een betaalbare tegel voor buiten die sterk is en niet gevaarlijk glad wordt na een regenbui. Deze betontegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en diktes. Wist u dat de meest gekozen varianten de betontegel 50×50 of betontegel 60×60 antraciet zijn, met facet, 5 centimeter dik.

Wilt u bestrating met een luxere afwerking, meer keuze uit verschillende kleuren en maten, of simpelweg topkwaliteit? Met de tuintegels, klinkers en stenen uit ons assortiment sierbestrating kunt u uw tuin een luxe uitstraling geven. Neem eens een kijkje op onze Patio en H2O pagina’s als u op zoek bent naar luxere terrastegels. Deze bestrating is speciaal behandeld, waardoor vuil zich minder snel hecht.

Hebt u speciale wensen op het gebied van sierbestrating? Vertel het ons! Geen vraag is ons te gek, van: kleurechte bestrating, keramische tegels met een glad oppervlak, tot moderne sierbestrating voor de oprit!

Tegels keramiek

Keramische tegels

Keramische tegels zijn een luxe eye-catcher voor de tuin. Dit zijn kleurvaste tegels met een kaarsrechte maatvoering en krasvaste afwerking. Van deze tuintegels heb je levenslang plezier. Ook geschikt voor de oprit!

Schellevis

Schellevis terrastegels

Exclusieve design tegels met een unieke, open structuur en strakke randafwerking. Deze tuintegels passen zowel in strakke tuinontwerpen als landelijke tuinen en zijn daarom geliefd bij tuinarchitecten.

Terrastegels Friesland

Terrastegels met voetcomfort

De collectie luxe terrastegels met voetcomfort is een gevarieerd assortiment premium sierbestrating voor een betaalbare prijs. Aan u de keuze uit veel verschillende kleuren met een geborstelde toplaag en strakke randafwerking.

Tegels Friesland

Patio terrastegels

De Patio serie is een exclusief assortiment tegels met beschermende coating. Dit staat garant voor topkwaliteit, met een luxe uitstraling. Deze tegels zijn dieper van kleur en vuil- en waterafstotend. Hierdoor geniet u nog langer van uw bestrating en uw tuin.

Betaalbare tegels Friesland

Onze basic betontegels

Betontegels zijn betaalbare tegels met veel mogelijkheden. Dankzij de verschillende kleuren, diktes en uitvoeringen, is er altijd een tegel die past bij uw tuin of stijl. Een goede keuze als prijs én kwaliteit belangrijk zijn.

Stenen, klinkers & muurelementen

Stenen & klinkers

Als het gaat om stevigheid of speelse effecten, denk dan eens aan klinkers. Klinkerbestrating is eenvoudig, gevarieerd en snel te leggen en kan ontzettend sterk zijn. Zoekt u klinkers voor uw oprit? Dan adviseren wij 7 of 8 cm betonklinkers, omdat deze erg sterk zijn waardoor uw oprit niet kapot gaat door zware belasting. Met keuze uit diverse kleuren en veel legverbanden maakt u met klinkers een mooie entree.

Houdt u van bestrating met een verouderde uitstraling zoals trommelstenen? Ze zijn er in meerdere varianten, zodat ze niet alleen decoratief zijn maar ook functioneel voor de hele tuin, terras of zelfs oprit. De getrommelde stenen zijn verkrijgbaar in de varianten: waaltjes, dikformaat en antieke trommels.

  • Waalformaat klinkers, oftewel: waaltjes

  • Dikformaat klinkers

  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren

Opsluitbanden

Om te voorkomen dat uw oprit of bestrating uitloopt en verzakt, gebruikt u opsluitbanden. In brede vorm kent u ze misschien als trottoirbanden of betonbielzen, tegenwoordig zijn opsluitbanden smal en goedkoop. Kies uit grijze of zwarte opsluitbanden in verschillende diktes en hoogtes.

Muurelementen

Hoogte aanbrengen of karakter geven aan uw tuin? Creëer eenvoudig hoogteverschillen, afscheidingen of bloembakken met muurelementen zoals: stapelblokken, splitrocks of traptreden. Ze zijn heel gemakkelijk te verwerken, door ze eenvoudig op elkaar te lijmen in een halfsteensverband.

Betaalbare stenen en klinkers Friesland

Trommelstenen

Getrommelde stenen met een verouderde en authentieke look. Eigenlijk zijn deze stenen net alsof ze stuk voor stuk met de hand gemaakt zijn. Én deze trommelstenen zijn sterk genoeg voor tuin, terras én oprit.

Moderne bestrating Friesland

Strakstenen

Houdt u van sierbestrating met een strakke afwerking en wilt u iets anders dan tegels in de tuin? Bekijk dan eens de mogelijkheden van strakstenen! Deze bestrating past heel goed in iedere tuin, van modern tot landelijk.

Betaalbare klinkers Friesland

Onze basic betonklinkers

Betonklinkers zijn betaalbare klinkers met veel mogelijkheden. Dankzij de verschillende kleuren, diktes en uitvoeringen, is er altijd een klinker die past bij uw tuin. Een goede keuze als prijs én kwaliteit belangrijk zijn voor uw bestrating.

Muurelementen Friesland Splitrocks

Muurelementen en stapelblokken

Met muurelementen geeft u de tuin een eigen karakter. Het creëert hoogteverschillen of een mooie afscheiding en is daarom ideaal voor plantenbakken, borders, muurtjes of vijverranden.

Gebakken waaltjes

Gebakken bestrating

Gebakken bestrating is bestrating dat een levenlang mooi blijft! Deze kleurechte waaltjes hebben een diepe kleur en deze kleur behouden ze. Wil je kwaliteit en lang plezier van de bestrating, kies dan voor gebakken bestrating.