Ruime keuze in bestrating

Zoek je bestrating voor de tuin of terras, dan heb je de keuze uit verschillende materiaalsoorten en afwerkingen. Bij ons vind je alles voor jouw tuinbestrating op 1 adres. Wij hebben een groot assortiment luxe sierbestrating en betaalbare bestrating. Altijd snel leverbaar door heel Nederland. Je bent van harte welkom op ons bestratingsplein om de tegels, klinkers en stapelblokken in het echt te bekijken. Wil je persoonlijk advies, dan maken wij graag speciaal tijd voor je vrij! Bel, mail of app ons voor een afspraak wanneer het jou uitkomt. Neem contact met ons op voor een offerte.

Binnenkort opent onze webshop

Binnenkort kun je jouw favoriete tuintegels, klinkers, stapelblokken of andere bestrating voor de tuin of oprit 24/7 online bestellen. In onze webshop kun je de verschillende kleuren, maten & uitvoeringen gemakkelijk met elkaar vergelijken en met 1 druk op de knop bestellen.

bestrating online bestellen via de Roelinga webshop

Tuintegels & terrastegels

Hulp bij het kiezen van de juiste bestrating voor jouw terras

Voor tuintegels heb je de keuze uit 2 materialen: betontegels of keramische tegels. Betontegels hebben een fantastische prijs-kwaliteit verhouding en je hebt veel keuzemogelijkheden qua kleur, afmeting en uitvoering. De standaardmaat is de betontegel 60×60, maar kijk zeker ook eens naar een tuintegel 40×80 of 20×30 voor een speelser effect. Hoe luxer de betontegel, des te minder kans je hebt op kalkuitbloei en aanhechting van vuil of groene aanslag op jouw bestrating. Betontegels zijn er in de uitvoering: Basic Betontegel, Comfort Tuintegels en Gecoate Tuintegels. Wil je luxe bestrating wat kleurvast, krasvast en vlekvrij is? Kies dan voor keramische tegels! Keramische tegels zijn onverwoestbaar en blijven een leven lang mooi. Zelfs een omgevallen glas rode wijn is geen probleem: de vlek veeg je met een natte doek eenvoudig weg. Keramische tegels zijn bovendien zo sterk dat je deze tegels voor de oprit kunt gebruiken.

Tegels met facet of tegels zonder facet?

Bijna alle tuintegels hebben een facet, oftewel: een subtiel schuin randje aan de bovenkant van de tegel. Dit zorgt niet alleen voor een strakke afwerking, het maskeert ook hele kleine legverschillen of verzakkingen in jouw bestrating na verloop van tijd. Dit facet is een bescherming van de tuintegels en voorkomt beschadiging van de randen. Wist je trouwens dat velling, vellingkant of vellingrand hetzelfde betekent als facet? Het is maar net wat je handig vindt.

Handige tip bij het maken van jouw keuze:

  • Op zoek naar betaalbare bestrating? Betontegels 30×30, Betontegels 50×50, Betontegels 60×60

  • Op zoek naar strakke afwerking en voetcomfort? Comfort Tuintegels in de varianten: H2O tegels en Comfort-Line Terrastegels

  • Op zoek naar lang kleurbehoud? Kies gecoate tegels zoals: Patio tegels en Intenso Terrastegels

  • Op zoek naar kleurvast, krasvast en vlekvrij? Ga voor Keramische tegels

Tegels keramiek

Keramische tegels

Keramische tegels zijn een luxe eye-catcher voor de tuin. Dit zijn kleurvaste tegels met een kaarsrechte maatvoering en krasvaste afwerking. Van deze tuintegels heb je levenslang plezier. Ook geschikt voor de oprit!

Schellevis

Schellevis terrastegels

Exclusieve design tegels met een unieke, open structuur en strakke randafwerking. Deze tuintegels passen zowel in strakke tuinontwerpen als landelijke tuinen en zijn daarom geliefd bij tuinarchitecten.

Terrastegels Friesland

Terrastegels met voetcomfort

De collectie luxe terrastegels met voetcomfort is een gevarieerd assortiment premium sierbestrating voor een betaalbare prijs. Aan u de keuze uit veel verschillende kleuren met een geborstelde toplaag en strakke randafwerking.

Tegels Friesland

Patio terrastegels

De Patio serie is een exclusief assortiment tegels met beschermende coating. Dit staat garant voor topkwaliteit, met een luxe uitstraling. Deze tegels zijn dieper van kleur en vuil- en waterafstotend. Hierdoor geniet u nog langer van uw bestrating en uw tuin.

Betaalbare tegels Friesland

Onze basic betontegels

Betontegels zijn betaalbare tegels met veel mogelijkheden. Dankzij de verschillende kleuren, diktes en uitvoeringen, is er altijd een tegel die past bij uw tuin of stijl. Een goede keuze als prijs én kwaliteit belangrijk zijn.

Stenen en Klinkers

De beste keuze bestrating voor de oprit of een looppad

Als het gaat om stevigheid of speelse effecten, kies dan voor klinkers of stenen. Dit type bestrating heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding, is geschikt voor zware belasting, makkelijk en flexibel qua straatwerk en in heel veel afmetingen en kleuren verkrijgbaar. Zoek je bestrating voor de oprit? Dat kan al met oprit stenen vanaf 6 cm. Persoonlijk adviseren wij klinkers, Longstones, waaltjes, dikformaat klinkers of banenverband van 7 of 8 cm dik, omdat deze extra sterk zijn. Dit voorkomt verzakking van de oprit, of zelfs breuk van de bestrating door de zware belasting van uw auto.

Handige tip bij het maken van jouw keuze:

  • Op zoek naar: strak, dunne voegen en een moderne uitstraling? Longstones, Dikformaat klinkers XL, Design klinkers, Straksteen of het Straight Exclusive banenverband

  • Op zoek naar: landelijke of verouderde uitstraling? Trommelstenen in de varianten: Trommelsteen, Getrommelde Klinkers, Getrommelde Longstones, Antiek getrommelde waaltjes en Antiek getrommelde dikformaat klinkers

Betaalbare stenen en klinkers Friesland

Trommelstenen

Getrommelde stenen met een verouderde en authentieke look. Eigenlijk zijn deze stenen net alsof ze stuk voor stuk met de hand gemaakt zijn. Én deze trommelstenen zijn sterk genoeg voor tuin, terras én oprit.

Moderne bestrating Friesland

Strakstenen

Houdt u van sierbestrating met een strakke afwerking en wilt u iets anders dan tegels in de tuin? Bekijk dan eens de mogelijkheden van strakstenen! Deze bestrating past heel goed in iedere tuin, van modern tot landelijk.

Betaalbare Klinkers & Longstones

Klinkers zijn er tegenwoordig in veel verschillende kleuren, diktes en uitvoeringen. Er altijd een klinker die past bij uw tuin of oprit. Als prijs én kwaliteit belangrijk zijn voor uw bestrating, kies dan voor klinkers of Longstones.

Stapelblokken & Muurelementen

Een prachtige border, bloembak of afscheiding

Hoogte aanbrengen of karakter geven aan jouw tuin? Creëer eenvoudig hoogteverschillen, afscheidingen of bloembakken met muurelementen zoals: stapelblokken, splitrocks of traptreden. Ze zijn heel gemakkelijk te verwerken, door ze eenvoudig op elkaar te lijmen in een halfsteensverband.

Handige tip bij het maken van jouw keuze:

  • Op zoek naar strak: Linea stapelblokken

  • Op zoek naar getrommeld of landelijk: Getrommelde Linea stapelbokken of Splitrocks

Linea stapelblokken Drachten

Linea Stapelblokken Strak

De Linea stapelblokken zijn de meest populaire keuze voor een bloembak of border. Verkrijgbaar in de lengtes: 30 cm, 45, 60 en 80. De Linea 15x15x60 cm is de standaard maat.

Linea getrommelde stapelblokken Friesland

Linea Stapelblokken Getrommeld

De populaire Linea stapelblokken zijn er ook in een getrommelde variant. Deze getrommelde stapelblokken passen perfect in een landelijke tuin, of geven mooi contrast bij strakke bestrating.

Splitrock stapelblok

Splitrock Stapelblokken

Splitrocks zijn hele bijzondere stapelblokken dankzij hun ruige uitstraling. Ze zijn verkrijgbaar in een kleine variant en XL variant, zowel met rechte hoeken als getrommelde hoeken.