Flexibel transport in de regio

Wij zijn uw logistieke partner voor flexibel transport in Noord Nederland. Zonder transport staat alles stil, en met onze autolaadkraan is het onbereikbare altijd binnen handbereik. Bij ons staat kwaliteit en flexibiliteit van uw klus voorop, dankzij de ruim 100 jaar kraanervaring die ons team gezamenlijk heeft. Drachten is onze thuisbasis, maar ook hierbuiten zijn wij u graag van dienst.

Autokraan voor moeilijk bereikbare plaatsen

Onze compacte kiepauto’s met autolaadkraan zijn dé oplossing voor moeilijk bereikbare plaatsen. Ze zijn uitgerust met grijper, stenenklem of pallethaak en daardoor geschikt voor iedere klus. Of u nu zand, grind, teelaarde of bestratingsmateriaal nodig heeft, wij leveren het in overleg met u op de gewenste locatie. Andersom is ook geen enkel probleem: wij voeren met het grootste gemak uw bouw- of groenafval af.

Groenafval opruimen

Een grondwerk specialist nodig die alles regelt voor uw erf, tuin, oprit of bouwkavel?
Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Uw logistieke wegenbouw specialist

Wegenbouw zit in ons DNA. Onze pake Siette vervoerde begin vorige eeuw al materialen voor de aanleg van wegen in en om Drachten. Nu, twee generaties verder, vervoeren wij nog steeds dagelijks bestrating, rioleringsbuizen, asfalt, split en de benodigde wegenbouwmachines.

Asfalt – het zwarte goud

Al ruim 15 jaar zijn wij betrokken bij asfaltprojecten door heel Nederland. Van het transport van asfaltmachines, walsen en mobiele kranen, tot de aanvoer van warm asfalt, en natuurlijk de retourvracht om de werklocatie netjes op te leveren. Enkele bijzondere projecten waar wij ons steentje aan bij mochten dragen, zijn:

  • De aanleg van de Centrale As, tussen Zwaagwesteinde en Veenwouden

  • Reconstructie kruising N366 Ter Apel

  • Verdubbeling N33 tussen Assen en Zuidbroek

Op zoek naar betaalbare verharding voor uw weg?

Afvoeren van bouw- en groenafval

Iedere klus in de groenvoorziening of bouw levert afval op. Dit kunnen wij voor u opruimen en afvoeren. Schakel ons in voor uw afval zoals:

  • Snoeiafval

  • Hekkelafval

  • Bladeren

  • Puin

  • Bouw- en sloopafval

Roelinga BV

Meer informatie?

    Velden met een sterretje (*) zijn verplicht