Zand & Grond2018-06-21T10:31:01+00:00

Uw adres voor levering van zand, grond en grind

Uw adres voor betaalbare levering van zand, grond, grind en freesasfalt in Noord Nederland. Want een goede ondergrond is de basis voor een mooi eindresultaat. Dat is eenvoudig gezegd en met onze hulp net zo eenvoudig geregeld! Voor de levering van alle soorten ondergronden én een eerlijk advies, bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij leveren (losgestort of in big bags)

  • Zand

  • Grind

  • Grond of teelaarde

  • Asfaltgranulaat of freesasfalt

  • Menggranulaat of gebroken puin

Roelinga freesasfalt Friesland

Welke ondergrond is geschikt voor uw project?

Zand is een veelgebruikte ondergrond en is er in verschillende soorten. Voor uw bestrating kiest u bijvoorbeeld straatzand of ophoogzand. Dit heeft een ronde korrel en geeft een mooie stevigheid aan uw bestratingsmateriaal. Wilt u een zandbak vullen of (laten) verversen, dan adviseren wij speelzand. Dit zand is heel fijn en licht van kleur; ideaal voor kinderen om in te spelen.

Gaat u in de tuin aan de slag, kies dan voor teelaarde. Teelaarde of grond, zoals het vaak wordt genoemd, is ideaal voor de aanleg van tuinen en borders. Onze teelaarde is gezeefd en daarom goed te verwerken.

Zoekt u meer stevigheid, werk dan met menggranulaat of asfaltgranulaat. Menggranulaat is middel grof tot maximaal 4 cm en daarom een goede stabiele fundering voor bijvoorbeeld een oprit. Asfaltgranulaat heeft een fijnere korrel en wordt veel gebruikt als erfverharding voor bijvoorbeeld oprijlanen. Asfaltgranulaat, ook wel bekend als freesasfalt, is snel gelegd, geeft een strak resultaat én is betaalbaar.

Roelinga grondwerk en freesasfalt

Gespecialiseerd in uw grondwerk project

Heeft u een grondwerkproject en wilt u één aanspreekpunt voor de levering van het materiaal en de realisatie? Bij ons vindt u alles onder één dak. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van opritten, aanbrengen van erfverharding en het bouwrijp maken van kavels. Samen met specialisten uit ons netwerk van lokale ondernemers, klaren wij iedere klus. Snel, vakkundig én betaalbaar.

Onlangs gerealiseerde projecten:

  • Aanleg van diverse opritten & tuinen aan het Penningkruid in Drachten

  • Aanleg van diverse opritten & tuinen aan de Kamille in Drachten

  • Toegangsweg voorzien van een nieuwe deklaag van asfaltgranulaat in Drachten

  • Bouwrijp maken van een bouwkavel aan de Loswal in Drachten

Roelinga freesasfalt

Roelinga BV

Meer informatie?Velden met een sterretje (*) zijn verplicht