Zand & Grond2018-09-26T16:50:37+00:00

Uw adres voor levering van zand, grond en grind

Wij zijn uw adres voor betaalbare levering van zand, grond, grind en freesasfalt in Noord Nederland. Want een goede ondergrond is de basis voor een mooi eindresultaat. Dat is eenvoudig gezegd en met onze hulp net zo eenvoudig geregeld! Voor de levering van alle soorten ondergronden én een eerlijk advies, bent u bij ons aan het juiste adres. Aan u de keuze voor levering in big bags of los gestort.

Wij leveren (losgestort of in big bags)

  • Zand

  • Grind

  • Grond of teelaarde

  • Asfaltgranulaat of freesasfalt

  • Menggranulaat of gebroken puin

Freesasfalt Friesland

De juiste ondergrond voor uw project

Zand, grond, teelaarde of asfaltgranulaat

Zand is een veelgebruikte ondergrond en is er in verschillende soorten. Voor uw bestrating kiest u bijvoorbeeld straatzand of ophoogzand. Dit heeft een ronde korrel en geeft een mooie stevigheid aan uw bestratingsmateriaal. Wilt u een zandbak vullen of (laten) verversen, dan adviseren wij speelzand. Dit zand is heel fijn en licht van kleur; ideaal voor kinderen om in te spelen.

Gaat u in de tuin aan de slag, kies dan voor teelaarde. Teelaarde of grond, zoals het vaak wordt genoemd, is ideaal voor de aanleg van tuinen en borders. Het is voedingsrijk en vochtvasthoudend, precies wat uw planten nodig hebben! Onze teelaarde is gezeefd en daarom goed te verwerken.

Zoekt u meer stevigheid als erfverharding? Kies dan voor menggranulaat of asfaltgranulaat. Menggranulaat is middel grof tot maximaal 4 cm en daarom een goede stabiele fundering voor bijvoorbeeld een oprit. Asfaltgranulaat heeft een fijnere korrel en wordt veel gebruikt als erfverharding voor bijvoorbeeld oprijlanen. Asfaltgranulaat, ook wel bekend als freesasfalt, is snel gelegd, geeft een strak resultaat én is betaalbaar.

Grondwerk en freesasfalt Friesland

Gespecialiseerd in uw grondwerk project

Heeft u een grondwerkproject en wilt u één aanspreekpunt voor de levering van het materiaal en de realisatie? Bij ons vindt u alles onder één dak. Wij zijn gespecialiseerd in de aanleg van opritten, aanbrengen van erfverharding en het bouwrijp maken van kavels. Samen met specialisten uit ons netwerk van lokale ondernemers, klaren wij iedere klus. Snel, vakkundig én betaalbaar.

Onlangs gerealiseerde projecten:

  • Aanleg van diverse opritten & tuinen aan het Penningkruid in Drachten

  • Aanleg van diverse opritten & tuinen op de Kamille in Drachten

  • Aanleg van diverse opritten & tuinen aan de Kamille in Drachten

  • Toegangsweg voorzien van een nieuwe deklaag van asfaltgranulaat in Drachten

  • Bouwrijp maken van een bouwkavel aan de Loswal in Drachten

Freesasfalt Friesland

Roelinga BV

Meer informatie?Velden met een sterretje (*) zijn verplicht