Bestrating in alle soorten & maten

Bij ons vindt u bestrating en sierbestrating in alle soorten en maten. Wij willen dat u tevreden bent over uw tuin, terras of oprit en daarom verkopen wij altijd uitsluitend A-keuze kwaliteit!

Terrastegels & tuintegels

Bekijk ons assortiment terrastegels en tuintegels

Zoekt u tegels voor de tuin of terras, dan heeft u de keuze uit verschillende materiaalsoorten en afwerkingen. Bijna alle tuintegels hebben een facet, oftewel: een subtiel schuin randje aan de bovenkant. Dit zorgt niet alleen voor een strakke afwerking, het maskeert ook hele kleine legverschillen of verzakkingen in uw bestrating na verloop van tijd.

Kiest u voor terras- of tuintegels van beton, dan heeft u een betaalbare tegel voor buiten die sterk is en niet gevaarlijk glad wordt na een regenbui. Deze betontegels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, afmetingen en diktes. Wist u dat de meest gekozen variant de betontegel antraciet 50×50 is, met facet, 5 centimeter dik?

Gaat u voor topkwaliteit of wilt u uw tuin een luxe uitstraling geven, dan is het Patio en H2O assortiment sierbestrating een goede keuze. Tegels uit de Patio serie hebben een coating die ervoor zorgt dat vuil en groene aanslag zich minder snel hechten. De H2O tegels geven u de keuze uit heel veel bijzondere kleuren en dessins en bieden u zelfs een alternatief als u betaalbaar natuursteen wilt.

Roelinga luxe siertegels

De mogelijkheden met (sier)bestrating zijn eindeloos. Wat is uw stijl?

Steen & klinkers

Bekijk ons assortiment Stenen & klinkers

Als het gaat om stevigheid of speelse effecten, denk dan eens aan klinkers. Klinkerbestrating is eenvoudig, gevarieerd en snel te leggen en kan ontzettend sterk zijn. Zoekt u klinkers voor uw oprit? Dan adviseren wij 7 of 8 cm betonklinkers, omdat deze erg sterk zijn waardoor uw oprit niet kapot gaat door zware belasting. Met keuze uit diverse kleuren en veel legverbanden maakt u met klinkers een mooie entree.

Houdt u ook zo van de verouderde uitstraling van trommelstenen? Ze zijn er in meerdere varianten, zodat ze niet alleen decoratief zijn maar ook functioneel voor de hele tuin, terras of zelfs oprit.

  • Waalformaat klinkers, oftewel: waaltjes
  • Dikformaat klinkers
  • Verkrijgbaar in diverse afmetingen en kleuren
Betaalbare trommelstenen Friesland

Opsluitbanden & stapelblokken

Bekijk ons assortiment muurelementen

Om te voorkomen dat uw oprit of bestrating uitloopt en verzakt, gebruikt u opsluitbanden. In brede vorm kent u ze misschien als trottoirbanden of betonbielzen, tegenwoordig zijn opsluitbanden smal en goedkoop. Kies uit grijze of zwarte opsluitbanden in verschillende diktes en hoogtes.

Hoogte aanbrengen of karakter geven aan uw tuin? Creëer eenvoudig hoogteverschillen, afscheidingen of bloembakken met muurelementen zoals: stapelblokken, splitrocks of traptreden. Ze zijn heel gemakkelijk te verwerken, door ze eenvoudig op elkaar te lijmen in een halfsteensverband.

Betaalbare muurelementen Friesland

Bestratingmateriaal online bestellen

Bestel eenvoudig uw bestratingsmateriaal online via ons digitale bestelformulier. Met dit formulier vraagt u ook snel een offerte aan. Dit werkt heel eenvoudig. Selecteer uw gewenste producten en vul de benodigde hoeveelheden in. Druk op de verzendknop en binnen 1 werkdag ontvangt u van ons een prijs inclusief bezorging.

Ook uw vragen over bestratingsmateriaal kunt u stellen via het offerteformulier. Dus wilt u meer informatie over de soorten bestratingsmateriaal, hoeveelheid klinkers per m2, of hoeveel bestrating u nodig hebt? Wij geven u graag passend advies of informatie.

Snel & goedkoop bezorgd in Noord Nederland

Al meer dan 50 jaar bent u bij ons aan het juiste adres voor betaalbaar bestratingsmateriaal in Friesland, Groningen, Drenthe en Flevoland. Dankzij korte lijnen met de fabriek en onze centrale locatie in Drachten, kunnen wij snel bestrating leveren.

Direct zand, grond of grind laten meeleveren, of uw oude materialen afvoeren? Informeer naar de mogelijkheden van een combinatiebestelling en bereken uw voordeel.

Klik hier voor ons assortiment zand, grind & teelaarde

Roelinga BV

Meer informatie?

    Velden met een sterretje (*) zijn verplicht