Een overharde toegangsweg wordt er door intensief gebruik niet mooier op. Midden in het centrum van Drachten lag zo’n weg, waar de bewoners een oplossing zochten voor de vele gaten, modder en minder grip. Wij gingen de uitdaging aan en kwamen met een strakke en betaalbare oplossing in slechts 1 dag!

De opdracht: in 1 dag een strakke toegangsweg voor een betaalbare prijs

Voor een snelle renovatie van de toegangsweg hebben we groot materieel ingeschakeld: een mobiele kraan voor het ruwweg egaliseren van de grond. Met twee van onze eigen vrachtauto’s hebben we de levering van freesasfalt strak gecoördineerd, om geen kostbare tijd te verspillen. Door de toegangsweg te bedekken met een laag freesasfalt, ontstaat een stevige erfverharding. Deze erfverharding is zorgvuldig aangetrild zodat deze toegangsweg er de komende jaren goed en stevig bij ligt.

Nieuwe erfverharding Drachten

Het eindresultaat

Dankzij de aanleg van nieuwe erfverharding is deze toegangsweg weer jarenlang geschikt voor verkeer. In minder dan 1 werkdag is de weg vol kuilen hersteld naar een strakke weg. Bijkomend voordeel van freesasfalt: als de weg op den duur slijtage vertoont, is dit eenvoudig en snel weer te herstellen.

Aanleg erfverharding
Levering freesasfalt
Aanleg erfverharding Drachten